SaraDee

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Sara Dee - 22 mars 2011 22:08

Har haft en riktig jävla pissdag, inte utvändigt men på insidan, vet inte hur jag ska förklara det eftersom jag har umgåtts med en gammal vän sedan förr. Hade det så jäkla trevligt men på insidan gör det så jävla ont.


Det känns som om mina känslor skaver på insidan, att jag ska falla sönder i tusen bitar, hur jag än gör så vill jag liksom inte hålla ihop. Jag vill inte falla, jag vill inte gå sönder, men utan dig tror jag att jag kommer göra det. Saknaden sliter i bröstet på mig, varje andetag är en plåga. Jag vill gråta men jag kan inte, jag vill skrika men det känns som om rösten inte kommer bära. Jag vill bara vara dig nära, bara få vara i din famn, känna att jag orkar med allt, känna att det finns en anledning till att jag ens försöker fortsätta.


Ditt stöd är något som håller mig upp, får mig att fortsätta kämpa… Jag vet inte om jag klarar av att fortsätta utan att få några svar. Smärtan att veta att du finns så nära men är så långt bort får mig att tveka på om jag ens hade en chans. Var allt du sa bara en lögn för att försöka ge mig ett lyckligt slut? Du misslyckades totalt, du tycks inte förstå hur saker och ting är för mig…


För tillfället orkar jag stå, jag orkar hålla mig uppe men jag är säker på att jag inte kommer kunna hålla mig upprätt länge till, allting drar ner mig – du drar ner mig – jag vill inte behöva ha det så men jag vill inte heller försöka övertala dig att stå ut med allt skit som finns. Jag vill inte att du ska behöva försöka stötta mig men samtidigt vill jag inte ha dig nära om du inte tänker finnas i min närhet. Jag vill kunna krypa upp i din famn, få den stöttning som jag behöver, vill inte behöva försöka stå på egna ben längre, vill inte behöva försöka fortsätta vara stark när jag egentligen inte orkar det längre. Vill inte behöva fejka ett leende till men samtidigt kan jag inte visa hur dåligt jag mår på insidan. Jag vill inte längre bara vandra runt i en dröm, vill vakna upp se sanningen och försöka hitta lösningen i allt det.


Vill inte vara utan dig men du tycks klara dig bättre utan mig…


”-Hej igen ångest”

”-Hej på dig med”

”-Trodde jag skulle slippa träffa dig idag”

”- Det kommer inte att hända, det vet du”

”- Jo jag vet, men en önskan kan man alltid ha”

”- Ingen ide, jag kommer inte att släppa taget om dig”

”-Vill bara slippa se och känna dig”

”-Jag släpper dig aldrig ur mitt grepp”

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Blogkeen

ny bloggplats

<a title="SaraDee" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=100024&f=true"><img alt="SaraDee" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=100024&p=1&l=" width="120" height="51" /></a>


Ovido - Quiz & Flashcards